3, 2, 1... startujeme Voltaico!

Voltaico.cz - srovnávač dodavatelů fotovoltaiky
Voltaico.cz - srovnávač dodavatelů fotovoltaiky, Voltaico s.r.o.

Ačkoliv první návštěvníci zavítali na Voltaico.cz už při jeho neoficiálním spuštění v sobotu 4. 2. 2023, jeho oficiální spuštění nastává až nyní. Srovnávač fotovoltaických a solárních řešení Voltaico.cz je tak již v plném provozu a každým dnem se u nás objevují další nové recenze firem, které poskytují kvalitní ale i méně kvalitní služby.

Právě někdy i velmi rozdílná kvalita nabízených služeb ze strany dodavatelů fotovoltaických a solárních elektráren byla hlavním důvodem, proč srovnávač Voltaico vznikl. S tím, jak se v tuzemsku zvyšuje zájem o větší soběstačnost ve výrobě elektrické i tepelné energie totiž vzniká i velké množství dodavatelů, jejichž kvalita není na příliš vysoké úrovni.

Díky recenzím zákazníků těchto firem, které na Voltaico každým dnem přibývají si tak bude moci každý zájemce o služby skvělých, ale i těch horších firem snadno vybrat nejlepšího dodavatele pro svůj dům, firmu nebo chatu.

Recenze fotovoltaiky, které jsou na našem srovnávači vždy prochází několika úrovněmi kontroly a je tak zajištěno, že se k vám dostanou v té nejlepší formě. Každou recenzi totiž ověřují sami zákazníci dodavatele prostřednictvím autorizačních SMS kódů. Dále je pak možné z jejich strany ověřit recenzi i dodáním smlouvy, která prokazuje uzavření obchodního vztahu s firmou a tím zvyšuje důvěryhodnost recenze. Jsme velmi rádi, že tuto možnost využívá stále více recenzentů a kvalita recenzí se tak zvyšuje.

Už brzy ale chystáme další novinky, které posunou recenze na další úroveň. Mimo recenzí se ale zaměříme i na několik dalších funkcí, které vám ještě lépe pomohou vybrat správného dodavatele pro váš projekt. Spousty novinek ale chystáme i pro samotné dodavatele.






Poslední recenze fotovoltaiky

BLUENET NTS, a.s.


„Dnes bych se jistě ohlédl po jiném spolehlivějším dodavateli.“
SIMPLY.CZ


„Velmi dobrá komunikace s firmou, velmi doporučuji“
Acetex


„Jsem spokojen“
BCE


„Rozhodně bych si znovu tuto firmu pro dodávku FV nevybral.“
Sollaris


„Chtěl bych upřímně poděkovat firmě Sollaris zastupované panem Švehlou za...“