Novotný Elektronik



Hodnocení

Sídlo Proutěná 423/36, Praha 14900
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
Obchodní název

Zbyněk Novotný

IČO / DIČ 16127927 / CZ6701090803
Datová schránka a9wi5hw

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem Novotný Elektronik, který působí na trhu 32 let. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 2 recenze na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 3 hvězdami z pěti možných. Novotný Elektronik je plátcem DPH. Novotný Elektronik nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.



Recenze

3,0

2 recenze

Zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2022
5  

Fve solax funguje jak má, pouze aktualizace softwaru.

Jednání s firmou Novotný bez potíží. Montáž sice proběhla na dvě etapy,protože nebyli baterie.jinak vše po sobě uklidili a odvezli.platil jsem po montáži.

2. 4. 2023,

Zákazník v Libereckém kraji
realizováno 2022
1  


Ahoj chtěl bych varovat ostatní před firmou Novotný Elektronik (https://nemeckesolarnielektrarny.cz/)Je to asi další adept na černé ovce. Mám již přes měsíc nefunkční elektrárnu a firma dělá mrtvého brouka jen jsem je pár týdnů poslouchal lži jak se ozvou, když daly termín opravy nebo že se ozvou z návrhem řešení, který nikdy nedodržely a ani se neozvaly nikdy jak tvrdily pořád jsem já volal (na emaily na reklamaci se neobtěžovaly odepsat ani po par týdnech) když se neozvaly po domluveném termínu a jak to vyřeší a to ani nemluvím o tom že nedodržují zákonnou dobu na reklamaci a podmínky vlastní smlouvy. Instalace proběhla před necelím rokem . Mé připomínky k instalaci vůbec neřeší a několirát jsme je vyzval aby mi to předaly dle smlouvy, kde se maji vypsat závady a termín odstranění, kter ...celá recenze »


15. 3. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 2 recenze Novotný Elektronik



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o Novotný Elektronik