Tronenergy s.r.o.



Hodnocení

Telefon

+420 722 920 379

E-mail

kontakt@tronenergy.eu
Sídlo Podnikatelská 565, Praha 19011
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
IČO / DIČ 10734678 / CZ10734678
Datová schránka 286ie3i

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem Tronenergy s.r.o., který působí na trhu 3 roky. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 2 recenze na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 5 hvězdami z pěti možných. Tronenergy s.r.o. je plátcem DPH. Tronenergy s.r.o. nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.



Recenze

5,0

2 recenze

Zákazník v Libereckém kraji
realizováno 2022
5  

Rychlost. Dobrá komunikace. Provedení.
Nic

Doporučuji.



12. 4. 2023,

Ověřený zákazník v Pardubickém kraji
realizováno 2022
5  

Realizace proběhla dle dohody a smlouvy, seriózní majitel, který má pro tuto činnost vystudován správný obor na ČVUT a tomu odpovídá i odbornost se kterou probíhá realizace. Jen na základě mé reference si FVE objednalo mnoho známých a všichni jsou s realizacemi spokojeni. Před nabídkou obhlédne nemovitost, ideálně když má výkresovou dokumentaci a navrhne řešení na míru. Bere v potaz i statiku a kvalitu střechy, s čímž si podle mě mnoho firem hlavu neláme ( u jednoho známého firma podmínila instalaci výměnou střechy, což se bude teď na jaře realizovat). S majitelem se dá fungovat na podání ruky. U jedné z realizací, která proběhla na základě mého doporučení, byl nějaký problém, který byl dán vadným hardwarem, což není chyba realizační firmy, ale výrobce zařízení. Nějakou dobu trvalo, než přišli, kde je problém. Vadný díl vyměnili a vše je OK. Aniž by můj kamarád cokoliv namítal nebo žádal, firma mu fakturovala nižší částku jako kompenzaci za komplikace s vadnou komponentou. A to i přes to, že termín daný smlouvou splnili.
Nejsou

Jednoznačně doporučuji. Firma působí celorepublikově.



2. 4. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 2 recenze Tronenergy s.r.o.



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o Tronenergy s.r.o.