TnG-Air Servis s.r.o.



Hodnocení

Sídlo Havlíčkovo nábřeží 1167/12, Ostrava 70200
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
IČO / DIČ 29441421 / CZ29441421
Datová schránka n2gc5t5

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem TnG-Air Servis s.r.o., který působí na trhu 12 let. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 2 recenze na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 1 hvězdou z pěti možných. TnG-Air Servis s.r.o. je plátcem DPH. TnG-Air Servis s.r.o. nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.



Recenze

1,0

1 recenze

Zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2022

Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
25. 1. 2024,

Ověřený zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2021
1  

Žádné klady jsem na dodavateli nenašel :-(
Sliby chyby, záloha 80% před zahájením jakékoliv činnosti, dodnes není projekt FVE, FVE není na střeše, dotace nevyřízena, komunikace s firmou úplně "na nic". NEBRAT, NIC PŘEDEM NEPLATIT !!!

Přeji krásné ráno.

Protože jsem se osobně velmi napálil, rád bych se podělil o svou negativní zkušenost s ostatními, abych je varoval před firmou TnG-Air Servis s r.o. z Ostravy.

Svou totožnost neskrývám, jmenuji se Josef Petzold, nar. XX.XX.XXXX (datum narození odstraněno redakcí Voltaico), trv. bytem Mrač 374e, 25721 Poříčí nad Sázavou.

V říjnu 2021 jsem podepsal s firmou TnG-Air Servis s.r.o. z Ostravy jednatelky Taťány Grymove prostřednictvím obchodního zástupce Leo Bayera ze Zbraslavi u Prahy (či z Kolína..., OP neukázal) dvě SoD. Jedna byla na dodávku a montáž tepelného čerpadla, druhá na dodávku a montáž FVE s baterií na střechu.

1) TC firma TnG-Air Servis s.r.o dodala a namontovala externími montéry (což mi nikdo před montáží neřekl), a i když byla montáž předražená (op ...celá recenze »


22. 5. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 1 recenze TnG-Air Servis s.r.o.



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o TnG-Air Servis s.r.o.