T-Power s.r.o.



Hodnocení

Telefon

+420 800 164 165

E-mail

office@t-power.cz
Sídlo Nádražní 1188, Prachatice 38301
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
IČO / DIČ 09761471 / CZ09761471
Datová schránka uhcvsw8

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem T-Power s.r.o., který působí na trhu 4 roky. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 1 recenzi na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 1 hvězdou z pěti možných. T-Power s.r.o. je plátcem DPH. T-Power s.r.o. nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.


firma byla nalezena v insolvenčním rejstříku! Více informací



Recenze

1,0

1 recenze

Zákazník v Praze
realizováno 2023,
1  

Nejsou.
stále reklamuji špatnou funkčnost, instalce byla již jednou předělávána a stále není zcela funční - zařízení, které má ohřívat vodu z přetoků fotovoltaické elektrárny se zapíná v noci a když svítí sluníčko a jsou přetoky tak se nezapíná vůbec

S firmou máme velmi špatné zkušenosti a rozhodně ji nikomu nedoporučuji. V srpnu 2022 jsme s nimi uzavřeli smlouvu a zaplatili zálohu ve výši 60% díla. V září k nám přišel jejich technik zkontrolovat stavební připravenost a domluvili jsme se na místě, kam má přijít technologie. Na základě smlouvy jsme měli do tří dnů obdržet ze schůzky zápis - po mnoha tel. ani mailových urgencích jsme nic neobdrželi. V listopadu nám přišli dělat střechu (střecha je 4 roky stará a již na ní máme termické panely), technik řekl, že panely na střechu nejdou přidělat a odjel. Mezitím nám od firmy T-power přišly tři termíny na dodělání střechy, kdy jsme zcela zbytečně čekali doma, protože technik nepřijel. Až po týdenní urgenci technik přijel dodělat střechu. Hned po prvním příjezdu technika nám přišla faktura ...celá recenze »


1. 9. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 1 recenze T-Power s.r.o.



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o T-Power s.r.o.