Solinstal s.r.o.

Logo Solinstal s.r.o.


Hodnocení

Doba realizace

více než rok

Telefon

+420 608 968 986

E-mail

info@solinstal.cz
Sídlo Jana Švermy 2, Kadaň 43201
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
IČO / DIČ 11735503 / CZ11735503
Datová schránka 2zncajz

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem Solinstal s.r.o., který působí na trhu 3 roky. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 9 recenzí na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 1 hvězdou z pěti možných. Solinstal s.r.o. je plátcem DPH. Solinstal s.r.o. nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.



Recenze

1,0

8 recenzí


Ověřený zákazník v Libereckém kraji
realizováno 2022,
1  

Od podepsání smlouvy k předání FVE a zapojení do distribuční soustavy ČEZ uběhl více jak rok, dle Protokolu o předání a převzetí díla do trvalého provozu nejsou do dnešního dne nainstalovány optimizéry a není dodána nabíjecí stanice THOR 11 kWh.
Stále firma Solinstal se nechává zapírat,nelze se dovolat a na email vůbec nereagují.
Když se náhodou dovoláte p.Kalfiřtovi, vůbec nemluví k problému,ale prý zavolá,je pracovně zaneprázdněn,a to je stále dokola.Vůbec nereagují na problém,který již měl být dávno vyřešen.Po právní stránce by jak si měl již tento problém být vyřešen,jak dlouho asi mají čas na nedodělky??

Tuto firmu vůbec nedoporučuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22. 11. 2023,

Zákazník na Vysočině
realizováno 2022,
1  

Jenom slibují ,to jim jde výborně
Rok a půl po zaplacení zálohy ani šroubek,a po odstoupení od smlouvy peníze taky nevrátili

Horší firmu jsem zatím nepoznal

29. 9. 2023,

Ověřený zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2023

Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
8. 8. 2023,

Zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2023,
1  

Obchodní zástupce -komunikace výborná , bylo vidět, že tomu rozumí. Do podpisu smlouvy korektní jednání, po podepsání smlouvy uhrazena záloha a to je vše.
Po uhrazení zálohy jen sliby, nic konkrétního, smlouva podepsána v únoru 2023 a do dnešního dne není od této firmy nic.
Pokud se do konce srpna nezmění stav, budu připravovat trestní oznámení a vymáhání financí zpět.

Určitě nedoporučuji, firma je nekomunikativní, po vybrání zálohy firma tvrdí , že má moc práce a že na nas nepřišla řada,

7. 8. 2023,

Zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2022,
1  

Občas šikovní montéři...... když dorazili
Katastrofální komunikace!

Smlouva uzavřena ve 12/21. Realizace 2/22 - panely na střeše, připojení, zkušební provoz. Potud ok. Potom vzhledem ke starému elektromeru neskutečná spotreba ele, denně cca 160 kWh, než nám ČEZ vyměnil, zjistena chyba jejich technika v zapojení, neustále sliby a lži pana Kalfiřta, který má v obchodním rejstříku jako jednatelku uvedenou zřejmě svou matku (chudák asi neví, co si na sebe ušila). Abych shrnula po roce a půl fotovoltaika funguje bez dodané aplikace na kontrolu funkčnosti panelů, elektrárna předána, dotace vyplacena. Takže jsme na tom dobře, jen nám pan Kalfiřt dluží za roztoceny elektromer jednu letní dovolenou.

17. 7. 2023,

Zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2022,
1  

Komunikace s obchodními zástupcem p. Lenhartem vynikající. Co slíbil, to dodržel.....
Do podpisu smlouvy a odeslání zálohy vše perfektní....
V dubnu 2022 podepsaná smlouva na FVE a zaplacená záloha 290tis. V září 2022 mělo být hotovo a předáno. Nestalo se však vůbec nic, pouze žádost k ČEZ o připojení. Už byl 2x prodloužený termín. Od září se je snažím urgovat. Když už někdo odpoví na email nebo zvedne telefon, tak dostanu jen výmluvy a slib, že už brzy přijdu na řadu. Minulý týden mi sám od sebe volal p. Kalfiřt, který podle všeho firmu vede, že by chtěl se mnou domluvit montáž. Vzal jsem si v dohodnutém termínu tedy 2 dny dovolenou. Nikdo nepřijel a ani nikdo nezavolal. Dělají si z lidí jen prdel....
Už je to 14 měsíců, co mají mé peníze a já nemám zapojený ani drátek....

Naprosto tuto firmu nedoporučuji!!!!!!

23. 6. 2023,

Zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2022,
1  

Na rozdil od svych znamych to mam zapojene a funkcni po mesicich handrkovani. Groboost stale nefunguje rok po instalaci. nemam silu to resit...
Komunikace zoufala, stale nedodelky, pokud se nehrozi nic se nedeje. Dohody neplati, same vymluvy a mesice jdou. Dotaci jsem nakonec dostal nicmene dokumentace zoufala a revize delana od stolu. Nikdo tu nebyl. Stale to obcas vyhazuje chranice. Asi se to budu muset naucit a dodelat sam.

Hlavne si to od nich neobjednavejte

23. 6. 2023,

Zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2023,
1  

Obchodní zástupce p. Lenhart ochotný, schopný poradit.
Po podpisu smlouvy, při přípravě realizace, začali výmluvy, prodlužování termínu a nakonec lži, zapírání a nekomunikace, která trvá dodnes (10 měsíců).

V žádném případě nedoporučuji spolupracovat s firmou pana Kalfiřta. Na firmu jsem po uplynutí všech lhůt podal úspěšně žalobu o navrácení zálohy, momentálně probíhá exekuce.

13. 6. 2023,

Zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2022
1  

Dodnes není vyměněn elektroměr! Komunikace s panem Kalfiřtem je příšerná! Nebere telefon, občas napíše, že zavolá zpět a nikdy nevolá! 3x zde byli od čezu a pořád je to po nich špatně zapojené - jsme to celé zaplatili ale pořád nám nevrátili dotaci a s takovým přístupem, to vypadá, že o ni přijdeme.

Silně nedoporučuji tuto firmu!

27. 4. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 8 recenzí Solinstal s.r.o.



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o Solinstal s.r.o.