Solare s.r.o.

Logo Solare s.r.o.


Hodnocení

E-mail

info@solare.cz
Sídlo Střezetice 30, Střezetice 50312
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
  •   Solární systémy?
IČO / DIČ 14276755 / CZ14276755
Datová schránka uuygr85

Jsme rodinná firma zabývající se realizací fotovoltaických elektráren. Projektům zelené energie věříme. Mimo to ctíme zásadu, že co se domluví, to platí. Každému klientovi se věnujeme individuálně. Máme za sebou celou řadu úspěšných instalací. Všechny technologie, které instalujeme, navíc sami používáme u sebe doma. Vyřídíme za Vás veškerou administrativu, včetně získaní dotace.



Recenze

5,0

1 recenze

Ověřený zákazník v Královehradeckém kraji
realizováno 2022
5  

Perfektní komunikace (na čem jsme se domluvili, to platilo), individuální přístup (ochota a vůle najít to nejlepší řešení pro specifické prostory tech. místnosti, stávající elektroinstalace a střechy), kvalita práce, celkové technické řešení a použité komponenty.

Firmu Solare s.r.o. DOPORUČUJI !!!
Vše probíhalo naprosto hladce. Od prvního kontaktu s firmou až po dokončení prací, vyplacení dotace atd. nevznikl žádný problém. Práce začaly a byly ukončeny v termínu. Velmi oceňuji individuální přístup, kdy jsme hledali to cestu jak co nejlépe fotovoltaiku zakomponovat do již dokončeného domu.




10. 2. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 1 recenze Solare s.r.o.



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o Solare s.r.o.