SOLAR PR s.r.o.



Hodnocení

Doba realizace

do 5 měsíců

Telefon

+420 352 200 494

E-mail

info@solarpr.cz
Sídlo Atletická 2000, Sokolov 35601
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
IČO / DIČ 11996391 / CZ11996391
Datová schránka c45q2yp

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem SOLAR PR s.r.o., který působí na trhu 3 roky. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 2 recenze na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 5 hvězdami z pěti možných. SOLAR PR s.r.o. je plátcem DPH. SOLAR PR s.r.o. nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.



Recenze

5,0

2 recenze

Zákazník v Karlovarském kraji
realizováno 2023,
5  

Spolehlivost
Pečlivost
Odbornost
Velice kladné hodnocení od revizních pracovníků na práci fy
v průběhu realizace žádné
FVE běží 2 měsíce, vše ok, takže žádné

Je velice příjemné, když se mohou psát pozitivní informace a ne, jak je tomu v dnešní době. Mám nainstalovanou FVE 9,72 kWp do firmy SOLAR PR, IČ 11996391 se sídlem v Sokolově. Fy SOLAR PR s.r.o. zrealizovala zakázku včetně administrativní dotační agendy a připsání dotační částky na účet do 5 měsíců. Musím říci, že se mi s nimi velice dobře jednalo od začátku do konce. Příkladný byl velice profesionální přístup projektového vedoucího společnosti a velmi poctivý přístup důležitých samotných realizátorů – montážních pracovníků a i admistrativní pracovnice. Výběru firmy jsem věnovala spoustu času a vybírala jsem regionálně z 6ti nabídek. Vzhledem k téměř žádné delší historii firem a nulových ekonomických výsledků firem jsem ráda, jak jsem se rozhodla. Ještě jednou velice děkuji. Přeji hodně ...celá recenze »


26. 10. 2023,

Zákazník v Karlovarském kraji
realizováno 2023,
5  

Firma zrealizovala zakázku dle smlouvy.
Delší doba realizace od objednávky.

Ohodnocení dávám po více jak 6 měsících provozu. Zařízení pracuje bez poruchy. Nad rámec smlouvy dodali bezplatně nový modernější rozvaděč.

24. 10. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 2 recenze SOLAR PR s.r.o.



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o SOLAR PR s.r.o.