Lunax company s.r.o.



Hodnocení

Sídlo Příčná 1892/4, Praha 11000
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
IČO / DIČ 17987245 / CZ17987245
Datová schránka imnrnga

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem Lunax company s.r.o., který působí na trhu 1 rok. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 1 recenzi na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 5 hvězdami z pěti možných. Lunax company s.r.o. je plátcem DPH. Lunax company s.r.o. nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.



Recenze

5,0

1 recenze

Zákazník v Ústeckém kraji
realizováno 2023
5  

Rychlá instalace do 1 měsíce od podpisu smlouvy, vše nám vysvětlili a pomohli. Po zaplacení zálohy jsme měli za týden komponenty v garáži, abychom viděli to, za co jsme zaplatili. Super přístup!
Žádné

Bylo nám řečeno, že firma je složena z týmu lidí, kteří mají za sebou x instalací v cizině a rozhodli se, založit firmu a dělat to ,,na sebe". Opravdu velmi kvalitní dodavatel a jde vidět, že to jsou profíci ve svém oboru.Dodavatel, který to co řekne tak máte nejenom slíbeno, ale vše napsáno ve smlouvě. Spokojenost na 5 hvězd.

5. 4. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 1 recenze Lunax company s.r.o.



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o Lunax company s.r.o.