IGTech a.s.

Logo IGTech a.s.


Hodnocení

Telefon

+420 730 330 860

E-mail

poptavky@igtech.cz
Sídlo Kaprova 42/14, Praha 11000
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
IČO / DIČ 02932253 / CZ02932253
Datová schránka mdfhgwp

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem IGTech a.s., který působí na trhu 10 let. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 1 recenzi na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 1 hvězdou z pěti možných. IGTech a.s. je plátcem DPH. IGTech a.s. nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.



Recenze

1,0

1 recenze

Ověřený zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2022
1  

Rychlá montáž.
Nespolehlivost.
Nekomunikativnost celé firmy.
Neprofesionalita.
Nižší úroveň odbornosti některých pracovníků.

Montážní firma pro E-ON. Bohužel bez upozornění E-ONem jsem přišel k této firmě, která provedla u mne montáž špatně navržené FVE od odborníka E-ONu a nejenže tuto montáž nezastavila, ale ještě pokazila co šlo a poté si hrála na mrtvého brouka a E-ON jí jen podporoval ale i hájil. Místo 3f FVE která by byla správný návrh, bylo dodáno 1f FVE, montáž ukončena 24.3.2022, bohužel bez správného jištění baterií což jen to odhalil firemní revizní technik, ovšem, že je FVE propojena špatně na to nepřišel a povolil provoz. Připojení k síti bylo provedeno bez týdne za 3 měsíce od montáže a FVE fungovala cca 3 hodiny. Po měsíci dohadování a nezvedání telefonů natož odpovědí na e-maily se zjistilo, že vypadl jistič FVE. Poté to bylo ještě lepší, každý den se lezlo po žebříku na půdu nahazovat horký jis ...celá recenze »




12. 5. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 1 recenze IGTech a.s.



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o IGTech a.s.