Easy Control s.r.o.

Logo Easy Control s.r.o.


Hodnocení

Doba realizace

do 2 měsíců

Telefon

+420 775 892 907

E-mail

info@eaco.cz
Sídlo Hnojník 429, Hnojník 73953
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
IČO / DIČ 05984688 / CZ05984688
Datová schránka vrhgmxg

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem Easy Control s.r.o., který působí na trhu 7 let. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 2 recenze na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 5 hvězdami z pěti možných. Easy Control s.r.o. je plátcem DPH. Easy Control s.r.o. nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.



Recenze

5,0

2 recenze

Zákazník ve Středočeském kraji
realizováno 2023,
5  

Profesionalita
Rychlost
Pocitvost
Komunikace
Poinstalační podpora

Společnost Easy Control s.r.o., instalovala nám do firmy FVE o výkonu 9,75 kWp na začátku tohoto roku. Zkušenosti s firmou jsou jen velmi kladné. Realizace se řešila půl roku předem před instalací (z důvodu zimy), kde se probíral každý detail. Veškeré konzultace probíhali velmi prozákaznicky a majitel nám vycházel maximálně vstříc. Vše děláno podle projektu a dle dohody. Jednou nám projektant změnil průřez hl. kabelu za větší. Firma tento úkon provedla automaticky i za cenu vícepráce a komplikované výměny. Což si dovolím tvrdit, že většina firem by to tak neudělala případně by tvrdila, že ten kabel byl vyměněn a my nic nepoznali. Montáž se o něco zpozdila, ale byli jsme přesně informování z jakého důvodu (dodaná vadná baterie od výrobce - vyřešeno záměnou za novou). V technické místnosti j ...celá recenze »




15. 6. 2023,

Zákazník ve Zlínském kraji
realizováno 2022
5  


Již před rokem byla nainstalována fotovoltaická elektrárna včetně pozdějšího rozšíření výkonu. Zvolil jsem firmu Easy Control s.r.o. což byla správná volba. Výborná komunikace a ochotný přistup. Moc děkuji a kdo chce vidět profesionálně odvedenou práci a mít doma systém Victron, objedná si fotovoltaiku u firmy Easy Control s.r.o

25. 5. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 2 recenze Easy Control s.r.o.



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o Easy Control s.r.o.