David Štička



Hodnocení

Sídlo Slunečná 342, Radslavice 75111
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
IČO / DIČ 73254860 / CZ7909135696
Datová schránka iw3idpj

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem David Štička, který působí na trhu 21 let. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 2 recenze na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 5 hvězdami z pěti možných. David Štička je plátcem DPH. David Štička nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.



Recenze

5,0

2 recenze

Zákazník v Olomouckém kraji
realizováno 2022
5  

Firmu jsem si vybral jako lokální s dosttupností do 30 km.
Bal dodržen termín realizace, sehraný tým pracovníků, pan Štička se po celou dobu aktivně účastnil realizačních prací, dobrá komunikace, doba realizace 2 pracovní dny, kompletní předrátování původního hlavního elektroměrového rozvaděče, rychlé dodání revizní zprávy .
Zásadní jsem neshledal

FVE Alpha ESS - po 4 měsících provozu hodnotím že funguje jak má, data o provozu srovnávám s daty z portálu PND ČEZ Distribuce , odchylky měření jsou v jednotkách procent. Termín realizace od prvního oslovení pana Davida Štičky byl cca 10 měsíců jak bylo očekáváno. Cena realizace byla dodržena, sehranost montážního týmu příkladná, komunikace solidní.
Doporučuji tuto firmu




13. 4. 2023,

Ověřený zákazník v Moravskoslezském kraji
realizováno 2022
5  

Maximálně profesionální přístup montáže FVE Alpha Storion Smile 5. Byla to absolutně bezvadná souhra celého instalačního týmu, během dvou dnu nainstalována FVE, kompletně zrekonstruována rozvodna a elektroměrná skříň vše v TOP kvalitě a druhý den večer FVE spuštěna bez přetoku do sítě. Poté za 14 dnů vyhotovená revizní zpráva, za další 3 týdny připojená distributorem k síti a po dalších 21 dnech vyplacena dotace. Absolutní "Traum" .Myslím, že lépe to ani nejde...
Není co...

FVE mi funguje od 28.07.2022 a systémem Storion což je All in One jsem nadšen. Z mého pohledu a nejen mého se jedná o vrchol techniky ve fotovoltaické branži.



6. 2. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 2 recenze David Štička



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o David Štička