Antelon Energy s.r.o.



Hodnocení

Doba realizace

do 2 měsíců

Telefon

+420 771 241 401

E-mail

info@antelon.cz
Sídlo Malé Březno 28, Malé Březno 40002
Služby
  •   Fotovoltaické systémy?
IČO / DIČ 14012073 / CZ14012073
Datová schránka ff8vt3i

✔ Profil, recenze a zkušenosti s dodavatelem Antelon Energy s.r.o., který působí na trhu 3 roky. V současnosti má na svém profilu na Voltaico.cz 3 recenze na své služby. Zákazníci jej hodnotí průměrně 5 hvězdami z pěti možných. Antelon Energy s.r.o. je plátcem DPH. Antelon Energy s.r.o. nabízí své služby pro rodinné domy, bytové domy, firmy, veřejnou správu a školy.


odborná způsobilost dle § 10 zákona 250/2021 Sb.. Co to znamená?



Recenze

5,0

3 recenze


Zákazník v Ústeckém kraji
realizováno 2023,
5  

Naprostá spokojenost, velmi vstřícné a profesionální jednání celého týmu, rychlé jednání a následně okamžitá realizace fotovoltaické elektrárny. Perfektní příprava a zpracování podkladů pro vyřízení dotace.
nic

Mohu jen doporučit.

9. 10. 2023,

Zákazník v Ústeckém kraji
realizováno 2023,
5  

Firma Antelon Energy s.r.o. odvedla vynikající práci, vřele doporučujeme. Po téměř roční špatné zkušenosti s jinou konkurenční firmou nám vyšli ve všem vstříc .....od zaměření, návrhu smlouvy až po realizaci celé zakázky. Vše zvládli během 14 dní. Střechaři byli velice precizní, šikovní a práce jim šla perfektně od ruky. Byli sehraní, radost je pozorovat při práci. Dne 2.8.2023 přijeli na zaměření, do týdne jsme měli návrh smlouvy a dnes 16.8.2023 máme panely na střeše. Na den 22.8.2023 už máme potvrzené elektrikáře, takže celá fotovoltaika bude komplet. Vyřizují i dotaci "Zelená úsporám" a také žádost o připojení do sítě u ČEZu. Celkově hodnotíme firmu Antelon Energy s.r.o. jako velice profesionální tým odborníků na svém místě. Jestli někdo zvažujete instalaci ftv, určitě oslovte firmu Antelon Energy s.r.o. - budete 100% spokojeni. Pazderová, Most
ŽÁDNÉ

celková spokojenost s komunikací, rychlostí a vstřícností. profesionálové na svém místě :-)



17. 8. 2023,

Ověřený zákazník v Ústeckém kraji
realizováno 2023,
5  

Perfektní komunikace jak s majitelem, tak s montážníky. Přehledná a jednoduchá smlouva o dílo. Čistá a rychlá práce. Maximální spokojenost.
Žádný zápor jsem nenašel.

Mohu jen doporučit. Všechno mají promyšlené do detailu, práce perfektní a dodací termíny solidní. Školení celého systému proběhlo hned v den montáže, včetně předvedení wallboxu jejich elektromobilem. Za mě jednička.



2. 8. 2023,



zobrazena strana 1 z 1

celkem 3 recenze Antelon Energy s.r.o.



Všechny recenze označené textem „Ověřená recenze“ byly ověřeny smluvní dokumentací či dalšími doklady od autora recenze.
Ostatní neoznačené recenze jsou ověřovány pouze ověřením telefonního čísla autora recenze. Jak ověřujeme recenze?


Symboly u recenzí:
Instalováno tepelné čerpadlo
Instalována fotovoltaika


Otázky a odpovědi o Antelon Energy s.r.o.